Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ο... χρυσός Γενάρης


Μήνας... πληρωμών θα είναι ο Ιανουάριος για τον ΠΑΟΚ. Στα ταμεία της ΠΑΕ αναμένεται να εισρεύσουν αρκετά χρήματα, τα οποία θα επιτρέψουν στην ομάδα να πάρει μία βαθιά "ανάσα" και να καταβάλει στους ποδοσφαιριστές ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων προς αυτούς.
Συγκεκριμένα, ως τα μέσα του πρώτου μήνα του 2011 οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" περιμένουν πολλά χρήματα μαζεμένα, από την UEFA, την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων και από χορηγούς. Το συνολικό ποσό που θα εισρεύσει στα ταμεία της ομάδας υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει πάρει κάποια χρήματα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για τη διαφήμιση στη φανέλα της ομάδας. Αυτό το ποσό αποτελεί, ουσιαστικά, έναν... προάγγελο για αυτό που θα ακολουθήσει.
Πληρωμές στους παίκτες
Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που αναφέραμε παραπάνω αναμένεται να δοθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επιθυμία της διοίκησης, εξάλλου, είναι να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων στους παίκτες, να μειωθούν τα χρωστούμενα προς αυτούς και να διασφαλιστεί το καλό κλίμα και η ηρεμία στα αποδυτήρια.
Η καταληκτική ημερομηνία που έδωσε η ΠΑΕ στους παίκτες για τις πληρωμές, είναι η 20η Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου