Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τα όσκαρ της χρονιάς


Ήταν μια χρονιά που… ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ ήταν γεμάτη σπουδαίους πρωταγωνιστές. Βιειρίνια, Ίβιτς, Γκαρσία, Σάντος, Ζαγοράκης, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο και, και και… Εμείς δίνουμε τα όσκαρ στις σημαντικότερες κατηγορίες.
Σκηνοθεσίας
Φερνάντο Σάντος
Μετά από μια γεμάτη τριετία, ο Πορτογάλος παρουσίασε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόταν. Μια ομάδα που δεν έπαιζε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ήταν, όμως, ΟΜΑΔΑ με εξαιρετική άμυνα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Και συν τοις άλλοις έμαθε να κερδίσει και στα ντέρμπι με τον Φερνάντο Σάντος να την οδηγεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Α’ ανδρικού ρόλου
Αντελίνο Βιειρίνια
Είναι ο απόλυτος σταρ του ΠΑΟΚ και το φανέρωσε τόσο την περσινή σεζόν όσο και την τρέχουσα με μαγικές ενέργειες, εντυπωσιακά γκολ και στιγμές υψηλής ποδοσφαιρικής ευφυίας που χρόνια είχαν να δουν οι οπαδοί του "Δικεφάλου".
Β’ ανδρικού ρόλου
Βλάνταν Ίβιτς
Θα μπορούσε να είναι ο Μουσλίμοβιτς με τα σπουδαία γκολ του στα ντέρμπι, ο ηγέτης Πάμπλο Γκαρσία ή ο Βιτόλο, εμείς επιλέγουμε, όμως, τον Βλάνταν Ίβιτς που υπήρξε ο πλέον αξιόπιστος παίκτης του ΠΑΟΚ στα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια με αποκορύφωμα το γκολ του στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και αυτό κόντρα στον Άγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σεναρίου
Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι
Μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως είναι μεγάλη ομάδα και στην Ευρώπη. Και φέτος οι ΠΑΟΚτσήδες απολαμβάνουν ένα ταξίδι που όμοιό του πιθανόν να μην έχει γίνει σε ολόκληρη την ιστορία του. Ματσάρες με τον Άγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ματσάρες και πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Και μετά ο όμιλος, οι μονομαχίες με Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η πρόκριση και η κλήρωση πρόκληση με την ΤΣΣΚΑ. Πραγματικά απολαυστικό…
 
Καλύτερη φωτογραφία
Ο συγκινημένος Γκαρσία
Έχοντας πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό που προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στην Τούμπα, ο Πάμπλο Γκαρσία στρέφει το κεφάλι του στον ουρανό συγκινημένος από τον πρόσφατο χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Απίστευτη στιγμή...
Καλύτερα ηχητικά εφέ
Καλύτερα οπτικά εφέ
Εδώ έπαιξαν μπάλα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η Τούμπα γέμισε φέτος αμέτρητες φορές στήνοντας τρελά πάρτι στις κερκίδες.
Καλύτερα σκηνικά
Φενέρμπαχτσε – ΠΑΟΚ
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πετυχαίνει το γκολ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και στήνει… σκηνικό θριάμβου μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Βόσνιος σηκώνει τη φανέλα, ο κόσμος παραληρεί στις κερκίδες και η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους θριαμβευτές.
Τιμητικό όσκαρ
Ζήσης Βρύζας
Θα μπορούσε να το πάρει ο Σάντος αλλά επιλέξαμε τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας που μετά από χρόνια προσφοράς στον ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου