Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πληθαίνουν οι "μνηστήρες" για τον Βιεϊρίνια


Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στουτγάρδης και της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, σύμφωνα με τη "Real news". Όπως υποστηρίζει η εν λόγω εφημερίδα στο φύλλο της Παρασκευής (31/12), οι δύο ομάδες παρακολουθούν στενά τον Πορτογάλο άσο του ΠΑΟΚ και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προκάλεσε θετικές εντυπώσεις στους Γερμανούς, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, συγκέντρωσαν στοιχεία γι' αυτόν τόσο από την Ελλάδα, όσο από την Πορτογαλία, θεωρούν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση και αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.
Όσο για τους Τούρκους, τον... ανακάλυψαν στα δύο παιχνίδια του "Δικεφάλου" με τη Φενέρμπαχτσε (σ.σ. σημείωσε το γκολ στην Τούμπα και έβγαλε την ασίστ στην ισοφάριση στην Κωνσταντινούπολη). Έκτοτε, μάλιστα, άνθρωπός τους φέρεται να έδωσε το "παρών" σε αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και στις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου