Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η... χορωδία των "ξενιτεμένων"


Ολόκληρη... χορωδία περίμενε το πρωί της Παρασκευής (31/12) να πει τα... κάλαντα στον Μάκη Χάβο στη Σουρωτή. Βλέπετε, επέστρεψαν οι ξενιτεμένοι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και γέμισαν τα αποδυτήρια, οπότε... χαράς ευαγγέλια για τον προπονητή του "Δικέφαλου" παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Στα δυσάρεστα, πάντως, για τον Έλληνα τεχνικό ανήκει η περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος ναι μεν είναι παρών στις προπονήσεις, όμως, η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς αγωνιστικής δράσης αργεί ακόμη. Προσδιορίζεται χρονικά για μετά τις 15 Ιανουαρίου, καθώς τότε θα είναι απολύτως έτοιμος μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε πριν τις γιορτές, οπότε μέχρι εκείνη την ημερομηνία χάνει όσα παιχνίδια πρόκειται να διεξαχθούν.
Καθυστέρησε ο Λίνο 
Σε ό,τι αφορά στους Γκαρσία, Κοντρέρας, Φιλομένο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Κρέσιτς, Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια, οι οποίοι είχαν δύο ημέρες παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους, με την επιστροφή τους σήμερα (31/12) στις προπονήσεις ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ώστε να ενταχθούν σταδιακά και ομαλά στον κανονικό ρυθμό.
Ο Λίνο ήταν αυτός που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση, λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, και δεν προπονήθηκε στη Σουρωτή με τους υπόλοιπους. Ο Βραζιλιάνος κανονίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στη διάρκεια της ημέρας.
Εκείνος που δεν επέστρεψε ακόμη από την ιδιαίτερη πατρίδα του είναι ο Βιτόλο, ο οποίος έχει παραπάνω μέρες άδεια, καθώς λόγω της αρθροσκόπησης που έκανε πριν τις γιορτές δεν είναι σε θέση ακόμη να ακολουθήσει πρόγραμμα προπονήσεων. Είναι σε φάση αποθεραπείας, την οποία συνεχίζει εκεί που βρίσκεται. Ο Ισπανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες.
Πρωτοχρονιά στο γήπεδο
Το πρόγραμμα σήμερα (31/12) στη Σουρωτή περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία, πάντως, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν σταματά για τους "ασπρόμαυρους" ούτε ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Ο Μάκης Χάβος όρισε προπόνηση για τους παίκτες του το Σάββατο (1/1), που θα γίνει στις 18:00, στο γήπεδο της Τούμπας.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου