Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοί είναι οι "νέοι" του ΠΑΟΚ


Κώστας Σταφυλίδης
Αγωνίστηκε ερασιτεχνικά στην τοπική ομάδα του Ακροποτάμου (Νομός Θεσσαλονίκης), στον Αετό. Βρέθηκε στον ΠΑΟΚ σχεδόν από... σπόντα, καθώς ο Άρης είχε δείξει πρώτος μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως, μετά από μεγάλη επιμονή συντοπίτη του, μεταγράφηκε στον "Δικέφαλο". Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ανήκει από το 2005. Αγωνίστηκε κατευθείαν στην ομάδα Κ20 και από την περασμένη σεζόν πραγματοποιεί κάποιες προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα. Ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεν άργησε, όμως, να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του και να φτάσει μέχρι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ημερομηνία γέννησης: 2/12/1993
Πόδι: Αριστερό
Θέση: Αριστερός οπισθοφύλακας
Τεχνικά χαρακτηριστικά: Η δύναμη και το πείσμα που δείχνει στο παιχνίδι του είναι κάποια από τα δυνατά στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του.
Εργκούς Κάτσε
Αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ με τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι το 2005, όταν μεταγράφηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Έπαιξε για δύο χρόνια στην ομάδα Κ17 του "Δικεφάλου" και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ20. Οι εμφανίσεις του με την Β' ομάδα δεν άργησαν να κινήσουν το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή του "Δικεφάλου", Παντελή Κωνσταντινίδη, και το κάλεσμα για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, που ήρθε λίγο αργότερα, ήταν κάτι το φυσιολογικό.
Ημ γέννησης: 8/7/1993
Πόδι: Δεξί
Θέση: Αμυντικός Μέσος
Τεχνικά χαρακτηριστικά: Όσοι τον βλέπουν να αγωνίζεται, τον παρομοιάζουν με τον Βίκτορ Βιτόλο και δεν έχουν άδικο. Ο Κάτσε είναι ένας καθαρός αμυντικός μέσος, με πολλά τρεξίματα μέσα στο παιχνίδι. Πολλές φορές φαίνεται να "σπρώχνει" τους συμπαίκτες του προς τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου