Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Με "Μούσλι" στην κορυφή


Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν κατάφερε να προπονηθεί για τρίτη συνεχή ημέρα και από ότι φαίνεται "χάνει" την μάχη της ενδεκάδας από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου (29/1) που έγινε στην Τούμπα και θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η αιχμή του δόρατος στο ντέρμπι του "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στον Άρη. Για τις υπόλοιπες θέσεις οι σκέψεις του Χάβου είναι ξεκάθαρες από την αρχή της εβδομάδας. Χαλκιάς κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο. Αμυντικοί χαφ Γκαρσία, Τσουκαλάς και στα άκρα της μεσαίας γραμμής, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Βιεϊρίνια. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς.
Η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.
Γιατί "κόπηκε" ο Αρίας
Ο Ντιέγκο Αρίας δεν ήταν ούτως η άλλως στα πλάνα του Μάκη Χάβου ωστόσο υπήρχε η σκέψη να συμπεριληφθεί στην αποστολή για να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στην ομάδα. Αυτό δεν συνέβη, όμως, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του από την ΕΠΟ. Η κολομβιανή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθυστέρησε να στείλει ένα έγγραφο -αναμενόταν αργά χθες (28/1) το βράδυ- και έτσι ο Αρίας θα δει το ματς ως θεατής.
Πάει Ζάγκρεμπ ο Ετό
Ο νεοαποκτηθής Ετό, θα επιστρέψει στο Ζάγκρεμπ, να ολοκληρώσει προσωπικές του υποθέσεις και να επιστρέψει την Τρίτη (1/2) στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου