Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

"Ευχαριστούμε τον Βιτόλο"


Ο Βίκτορ Βιτόλο διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά με επιτυχία (τέταρτη συνολικά) φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην γενέτειρά του την Τενερίφη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας από την περιοχή την οποία κατάγεται, όπως θα δείτε και στα videos που ακολουθούν, ευχαρίστησαν τον μέσο του ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία που πήρε και φέτος, ενώ όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, το κλίμα πριν, μετά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν άκρως γιορτινό. Τα δύο άτομα που είχαν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τα διάφορα χάπενινγκς έδωσαν τον... καλύτερό τους εαυτό και ξεσήκωναν συνεχώς το κοινό.
Στο παρακάτω video φαίνεται ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος παρόλο που δεν αγωνίστηκε χάρισε λίγο από την "λάμψη" του, έστω και με την παρουσία του στις εξέδρες.
Ο Βιτόλο, που δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος, αφού το παρών στο Αθλητικό Κέντρο της Τενερίφης έδωσαν 3.000 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με το ίδρυμα "Ademi Tenerife".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου