Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τα χρέη του ΠΑΟΚ για τον Γκουαρντιόλα


Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Ρομάν Μπαμπάεφ στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα στην πρόσφατη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ουσιαστικά, φωτογράφισε την τρομακτική πρόταση που έχει κάνει ο ρωσικός σύλλογος στον Πέπε Γκουαρντιόλα προκειμένου να αφήσει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη δεχθεί κρούση από τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ έναντι του αστρονομικού ποσού των 22 εκ. ευρώ τον χρόνο! Προσθέτει, μάλιστα, ότι η πρόταση της ΤΣΣΚΑ γίνεται με την οικονομική συνεισφορά μίας εταιρίας πετρελαιοειδών του Ρομάν Αμπράμοβιτς που αποτελεί ένα από τους βασικούς χορηγούς της ρωσικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του ποσού που προσφέρεται στον πλέον περιζήτητο Ευρωπαίο τεχνικό (το όνομά του έχει κατά καιρούς απασχολήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι και την Ίντερ), αρκεί να αναφέρουμε ότι αντιστοιχεί περίπου στο ποσό των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, τα οποία μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις φθάνουν τα 23 εκ. ευρώ.
Στο ρεπορτάζ της "El Mundo Deportivo" επισημαίνεται ακόμη ότι ο Γκουαρντιόλα έχει εξουσιοδοτήσει τον ατζέντη του, Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ, να ασχοληθεί με όλες τις προτάσεις που του γίνονται και έχει ξεκαθαρίσει ότι οποιαδήποτε απόφαση θα πάρει θα γίνει πρώτα γνωστή στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Προς το παρόν, πάντως, δεν τίθεται θέμα Γκουραντιόλα για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, η είδηση είναι ενδεικτική του του οικονομικού μεγέθους της ΤΣΣΚΑ, προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League
Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου