Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

H ENTERSOFT A.E. Xορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της εποικοδομητικής και άκρως επιτυχημένης συνεργασίας της με την ENTERSOFT Α.Ε., η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρίας σε «Χορηγό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (αγωνιστική περίοδος 2011-2012).
Μετουσιώνοντας την κοινωνική της πολιτική σε εταιρική ανάπτυξη, η εταιρία ENTERSOFT συντάσσεται στην προσπάθεια ισχυροποίησης του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, αποτελώντας πλέον μόνιμο και έμπιστο συνεργάτη της.

Σχετικά με την Entersoft
Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για φιλόδοξες επιχειρήσεις. Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει ένα επιλεγμένο δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση και υποστήριξη του πελατολογίου της. Η Entersoft είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, την ελληνική εταιρεία Retail Link A.E. με εξαγορά που πραγματοποίησε το 2009, καθώς και εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου