Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League


Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό του Europa στις 15 Ιουλίου. Θα μετάσχει με τον 10ο καλύτερο συντελεστή (πίσω από Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλκμααρ, Φούλαμ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπριζ, Σπάρτα Πράγας, Παλέρμο, Ντιναμό Βουκουρεστίου και Σάλτσμπουργκ), θα είναι δεδομένα στους 35 ισχυρούς και θα παίξει στις 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου.
Οι 35 πιθανοί του αντίπαλοι (με βάση και την πιθανή εξέλιξη των δύο πρώτων προκριματικών γύρων) θα είναι:

Νταντί Γ. (Σκοτία), Μπνέι Γέχουντα (Ισραήλ), Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία), Ομόνοια (Κύπρος), Μίντιλαντ (Δανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Βέστερλο (Βέλγιο), Λέγκια (Πολωνία), Γιάμπλονετς (Τσεχία), Βέντσπιλς (Λετονία), Τουν (Ελβετία), Βαλερένγκα (Νορβηγία), Τρόμσο (Νορβηγία), Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία), Γκαραμπάγκ Αγκντάμ (Αζερμπαϊτζάν), Γιαγκελόνια (Πολωνία), Ριντ (Αυστρία), Ραμποντνίσκι (ΠΓΔΜ), Ααλεσουντς (Νορβηγία), Ακτόμπε (Καζακστάν), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Μποέμιανς (Ιρλανδία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Σαράγεβο (Βοσνία), Χόνκα Εσπού (Φινλανδία), Λεβάδια Ταλίν (Εσθονία), RNK Σπλίτ (Κροατία), Βάραζντιν (Κροατία), Γκόμελ (Λευκορωσία), Σένιτσα (Σλοβακία), Στρόμγκοντσετ (Νορβηγία) και Σλίγκο Ρόβερς (Ιρλανδία)... Δεν υπολογίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, αν είναι τελικά στους ανίσχυρους, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ.
Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι (ήταν ανίσχυρος και στον προκριματικό του Champions League αλλά και στα πλέι οφ του Εuropa) είναι ότι αυτή τη φορά, αν βεβαίως προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό, θα βρίσκεται στους 38 ισχυρούς για την κλήρωση των πλέι οφ (όπως δηλαδή και η ΑΕΚ με τους ίδιους πιθανούς αντιπάλους) με τον 31ο καλύτερο συντελεστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου