Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ειδική προπόνηση στα πέναλτι




Στο παιχνίδι της Τετάρτης (16/3), στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει παράταση, αν το ματς λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0), όπως δηλαδή και το πρώτο του ζευγαριού. Αν γίνει αυτό, υπάρχει ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί ακόμη και στη διαδικασία των πέναλτι, εφόσον το 0-0 παραμείνει και στην ημίωρη παράταση.
Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (15/3) τελευταίας προπόνησης πριν τον επαναληπτικό της Τούμπας έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να εξασκηθούν στα χτυπήματα από την άσπρη βούλα, για να παρουσιαστούν έτοιμοι σε περίπτωση που το παιχνίδι οδηγηθεί στη "ρωσική ρουλέτα".
Οι παίκτες που πρώτοι κλήθηκαν να χτυπήσουν πέναλτι ήταν οι Βιτόλο και Σαλπιγγίδης, που είναι οι βασικοί εκτελεστές της ομάδας, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο τεχνικός του "Δικεφάλου". Ποιοι θα τους πλαισιώσουν από τους υπόλοιπους της ενδεκάδας που θα τελειώσει το παιχνίδι, σε περίπτωση που αυτό οδηγηθεί τελικώς στα πέναλτι, είναι κάτι που θα φανεί οριστικά το βράδυ της Τετάρτης (16/3), στην Τούμπα
Παραινέσεις εν όψει ρεβάνς
Στο μεταξύ, στο περιθώριο της προπόνησης, ο Μάκης Χάβος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό("ήταν πολύ σημαντική και μας βοηθά για τη συνέχεια", τους είπε) αναφέρθηκε και στο ματς της Τετάρτης (16/3) με την ΑΕΚ, τονίζοντας: "Ξέρετε καλύτερα ακόμη κι από εμένα τι προσπάθεια πρέπει να καταβάλετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Περιμένω, όπως κι όλοι στην ομάδα, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου