Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η τελευταία τεσσάρα πάλι από ΑΕΚ...


Η κυριακάτικη (6/3) ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ αναμφίβολα ήταν από τις πιο βαριές που έχει γνωρίσει στην ιστορία του. Αν εξαιρέσει κανείς τα τέσσερα τέρματα που δέχτηκε την περασμένη σεζόν ο "Δικέφαλος" στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου, οι "ασπρόμαυροι" τα τελευταία δύο χρονιά που βρίσκονται σε ανοδική πορεία ποτέ ξανά δεν γνώρισαν μια τόσο ντροπιαστική ήττα στο πρωτάθλημα.
Το τελευταίο 4-0 με το οποίο έχασε ο ΠΑΟΚ ήταν την εποχή των... σαρδελών. Τότε, με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος -και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου του 2008- ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια πάλι από την ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα. Ένα αποτέλεσμα που είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που ο "Δικέφαλος" ακόμη... ψαχνόταν. 
Μάλιστα, τότε ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να μπει ούτε στα πλέι οφ και ήταν το τέλος μια κάκιστης πορείας, από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε την επόμενη αγωνιστική χρονιά η αναγέννηση της ομάδας. Επειδή, λοιπόν, κανείς στον "Δικέφαλο" δεν ήθελε να θυμάται εκείνο το 0-4, το τωρινό 4-0 στο ΟΑΚΑ προκάλεσε αναταραχή.
Το PAOK100 σας θυμίζει εκείνο το ντροπιαστικό απόγευμα (με τη σημείωση ότι είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τον ΠΑΟΚ, εν όψει των δύο ντέρμπι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και γενικώς):
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου