Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Εκτός ο Βιεϊρίνια, έχει θλάση α' βαθμού


Θλάση πρώτου βαθμού έδειξαν οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα ΚΥπέλλου με την ΑΕΚ. Η ακριβής γνωμάτευση για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό αναφέρει ότι υπέστη "θλάση πρώτου βαθμού άνω τριτημορίου οπισθίου τμήματος έξω πλατέως μυός".
Δεν είναι, όμως, ο μόνος παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο έγινε με τον Χαλκιά, τον Φωτάκη και τον Βιτόλο, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ έκπληξη αποτελεί η μη συμμετοχή του Βραζιλιάνου Ετό στους "19" παίκτες που επέλεξε ο Χάβος για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς και του Στέλιου Μαλεζά.
Αναλυτικά, τα ονόματα των παικτών που συγκροτούν την αποστολή έχουν ως εξής:  Κρέσιτς,  Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Πετρίσεβιτς και Μωυσιάδης ταξιδεύουν στην Αθήνα λόγω του κανονισμού του Κυπέλλου Ελλάδος, που "θέλει" -τουλάχιστον- δύο νεαρούς στην αποστολή.
Ο "Σάλπι", που τη Δευτέρα (28/2) είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση, γυμνάστηκε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου