Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κωνσταντινίδης: Έπρεπε να το λύσουμε οικογενειακά


Για την αποχή:
«Η αντίδραση ως ένα σημείο είναι δικαιολογημένη γιατί είναι πίσω στις πληρωμές, αλλά έχει γίνει ένας προγραμματισμός και το ξέρουν τα παιδιά. Έχω μια ένσταση, επειδή θεωρώ ότι έπρεπε να το λύσουμε οικογενειακά, γιατί είχαμε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Δεν με πειράζει αυτό. Είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα ξεπεραστεί. Ορισμένα πράγματα όταν γίνονται, μεγαλοποιούνται σε τέτοιο σημείο, που νομίζεις ότι είναι χείμαρρος, αλλά δεν είναι έτσι».
Για τις οφειλές:
«Όλοι ξέρουν ότι το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας με ένα ρίσκο. Το μπάτζετ αυξήθηκε γιατί πιστεύουμε πολύ στην ομάδα για να έχουμε τις χαρές που ζήσαμε. αυτό έγινε εν γνώσει της ομάδας και ήξεραν και οι παίκτες ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα στις πληρωμές. Ο πρόεδρος είχε τονίσει δημόσια το πρόβλημα, αλλά και ο κ. Μανδρίνος. Η ομάδα δεν έχει κρύψει κάτι. Εμείς έχουμε δώσει κάποια έξτρα λεφτά σε αυτούς που έχουν ένα προφορικό μπόνους για να αισθάνονται ασφάλεια. Δώσαμε αυτά τα χρήματα για να μην υπάρχει η υποψία ότι μπορούν να χάσουν έστω και ένα ευρώ από την ομάδα. προσπαθούμε να λειτουργούμε όσο το δυνατόν πιο σωστά. Προτιμήσαμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα από το να δώσουμε κάποια άλλα που είναι στα πριμ των συμβολαίων».
Γιατί άλλαξε το χρονοδιάγραμμα πληρωμών:
«Δεν ήρθαν κάποια χρήματα που περιμέναμε. Αυτό φαίνεται ότι επηρέασε αρκετά τα παιδιά που πήραν αυτή την απόφαση. Πάντα όμως είμαστε δίπλα τους. Τους κατανοώ. Αλλά η ένσταση μου είναι ότι θα μπορούσαμε να το λύσουμε ενδοοικογενειακά».
Για την περυσινή αποχή πριν το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ:
«Με έχει απασχολήσει πάρα πολύ το περυσινό. Όταν έγινε κάτι τέτοιο πέρσι είχαμε ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα. Τα παιδιά είναι σχεδόν τα ίδια. Δεν ξεχνούν ότι την Κυριακή έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουν πως λειτούργησε όλη αυτή η ιστορία πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου