Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Υποδοχή στους μάγκες του Λουζνίκι!!!


Λίγο μετά τις 4.10 τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/2) η αποστολή του ΠΑΟΚ πάτησε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και οι παίκτες του "Δικεφάλου" αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, για την παρουσία που είχαν στο "Λουζνίκι", ζητώντας τους να συνεχίσουν σε ανάλογο... τέμπο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι "ασπρόμαυροι" ποδοσφαιριστές  φαίνονταν καταπονημένοι από την υπερπροσπάθεια που έκαναν στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Οι περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν να υποδεχτούν τους παίκτες του "Δικεφάλου", θέλησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις που ακούστηκαν, κατ' αρχήν, προς τον Μάκη Χάβο "δεν πειράζει, πάμε γερά" και εν συνεχεία προς τον Σαλπιγγίδη "ξέχασε το θα σκοράρεις στον τελικό Κυπέλλου", επιχειρώντας, έτσι, να τον εμψυχώσουν μετά την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο "Λουζνίκι" να γράψει το 0-2 προς το τέλος του αγώνα.
Επίσης, ένας οπαδός αγκάλιασε τον Βιεϊρίνια και κάποιοι φόρεσαν ένα κασκόλ στον Γκαρσία και του παρέδωσαν μια σημαία της Ουρουγουάης, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα "τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία". Ακόμη, έδωσαν μια σημαία της Χιλής στον Πάμπλο Κοντρέρας.
Από τα videos  που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου