Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Σενάριο ανταλλαγής Κλάους-Μήτρογλου!


Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Στέφανου Αθανασιάδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως... άνοιξαν την όρεξη κάποιων στο "λιμάνι" και έδωσαν "τροφή" σε διάφορα ευφάνταστα μεταγραφικά σενάρια.
Ένα εξ αυτών, το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Γαύρος" την Τρίτη (4/1), κάνει λόγο για ενδεχόμενο ανταλλαγής του "Κλάους" με τον Κώστα Μήτρογλου. Μάλιστα, παρουσιάζει το ενδεχόμενο... deal σαν επιθυμία του "Δικεφάλου", ο οποίος φέρεται να ζήτησε τον παίκτη από τους "ερυθρόλευκους".
"Μνημονεύθηκε η προοπτική του Πανιωνίου, που φαντάζει και η πιθανότερη, αν όχι βέβαιη, αλλά δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Μήτρογλου ζήτησε και ο ΠΑΟΚ! Ίσως θυμάστε ένα θεματάκι της στήλης προ ολίγων ημερών, ότι τον θέλουν στον ΠΑΟΚ και μην τυχόν δούμε να έρχεται δανεικός στου Ρέντη ένας άλλος νεαρός κυνηγός, ο Κλάους Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ. Πάντως, λογικά, ο Μήτρογλου θα συνεχίσει στον Πανιώνιο έως το καλοκαίρι", αναφέρει το σχετικό απόσπασμα της εφημερίδας.
Ασφαλώς, θέμα κρούσης του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό για τον Μήτρογλου δεν υπάρχει, πόσο μάλλον ενδεχόμενο ανταλλαγής του με τον Αθανασιάδη. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει καταθέσει ουδέποτε πρόταση για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, που, εκτός απροόπτου, θα πάει στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για την απόκτηση των Μανιάτη, Κουμορτζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου