Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

"Κλειδώνει" το σχήμα για Σέρρες


Στο γήπεδο βρέθηκαν και την Κυριακή (2/1) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (5/1) με τον Πανσερραϊκό. Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, κατά την διάρκεια του οποίου ο Μάκης Χάβος φανέρωσε τις σκέψεις που κάνει για το παιχνίδι των Σερρών.
Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος το Σάββατο (1/1) είχε μεταβεί στην Αθήνα για να φέρει την οικογένειά του. Αντίθετα, το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης (κάκωση στην ποδοκνημική) και ο Σταφυλίδης.
Επίσης, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Βλάνταν Ίβιτς και Ανίς Μπουσαϊντί.
4-4-2 με Τσουκαλά
Στις δοκιμές που πραγματοποίησε την Κυριακή (2/1) ο Μάκης Χάβος κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χαλκιάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας βρέθηκε ο Σνάουτσνερ και στο δεξί ο Ζουέλα. Το αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Κοντρέρας και Τσιρίλο.
Ο Τσουκαλάς πήρε σήμερα (2/1) θέση στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον έμπειρο Πάμπλο Γκαρσία και δείχνει να κερδίζει πόντους για το βασικό σχήμα στις Σέρρες, αν και βέβαια πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει αν έχει η λήξει ο δανεισμός του από τη Νέα Σαλαμίνα Κύπρου. Στην περίπτωση που ο Τσουκαλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, τότε αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο ο Κάτσε.
Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Χάβος τοποθέτησε τον Λίνο, που συνήθως αγωνίζεται πιο πίσω. Στα δεξιά βρέθηκε ο Φωτάκης, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν και πάλι οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου