Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δεν πόνεσε μόνο ο Κοντρέρας


Σε μια οικογένεια τα μέλη της ζούνε μαζί και τις χαρές και τις λύπες. Και ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια όπως αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά το βράδυ της Κυριακής (30/1). Λίγη ώρα μετά την λήξη του ντέρμπι στο "Κλ. Βικελίδης", άρχισε η αναζήτηση θέσεων για τις πτήσεις που θα έπρεπε να κάνει η οικογένεια Κοντρέρας για να βρεθεί άμεσα στην Χιλή για την κηδεία του πατέρα του Πάμπλο.
Αρχικά φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα αφού ήταν ανοιχτή μόνο μια θέση και όχι τέσσερις, όσα είναι τα μέλη της οικογένειας του Χιλιανού. Μπροστά στον κίνδυνο να μην μπορέσει να ο Πάμπλο Κοντρέρας να πάρει την οικογένειά του στην κηδεία του πατέρα του, οι συμπαίκτες του έριξαν μια ιδέα στο τραπέζι στην οποία συμφώνησαν όλοι. "Θα βάλουμε χρήματα όλοι μαζί ώστε να ναυλώσουμε ένα αεροπλάνο και να πας μέχρι τον επόμενο προορισμό, ως εκεί που δεν θα υπάρχει πρόβλημα", του είπαν στα αποδυτήρια και η κίνησή τους πραγματικά τον συγκίνησε.
Λίγο αργότερα είχε βρεθεί λύση και έτσι όλα τα μέλη της οικογένειας Κοντρέρας, μέσω ευρωπαϊκής πρωτεύουσας θα ταξιδέψουν για την Χιλή. Αυτό που μένει, όμως, είναι η κίνηση ανθρωπιάς των συμπαικτών του που απέδειξαν σε αυτή την ομάδα του ΠΑΟΚ οι σχέσεις δεν είναι απλά επαγγελματικές.
Έκλαψε στα αποδυτήρια
Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Άρη. Το πένθος του για την απώλεια του πατέρα του δεν κρυβόταν, το ίδιο, όμως, και η επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Όχι μόνο συμμετείχε στο ντέρμπι, αλλά ήταν και ο κορυφαίος του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου