Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κάκο σκέφτεται η ΚΕΔ για Ολυμπιακό


Τον ορισμό του Αναστάσιου Κάκου στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (2/2) σκέφτονται στην ΕΠΟ. Αυτή η πληροφορία προκύπτει από "κύκλους" της ΚΕΔ τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βασίλης Τεροβίτσας, εκτιμά ότι ο Κερκυραίος ρέφερι είναι αυτός που έχει την εμπειρία, για να φέρει σε πέρας ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στον Κάκο έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, για το γεγονός ότι δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα του αγώνα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός τον τρόπο πανηγυρισμού του Κώστα Μήτρογλου. Ακόμη, για το πέναλτι-φάντασμα που έδωσε στο ίδιο ματς στον Σεμπάστιαν Λέτο, έχει μείνει εκτός πινάκων αυτή την αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.
Τελευταίο παιχνίδι του Κερκυραίου διαιτητή στην Τούμπα ήταν το φετινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου έκλεισε τα μάτια στο "δολοφονικό" χτύπημα του Ράφικ Τζιμπούρ στον Πάμπλο Γκαρσία.
Σημειωτέον, ότι οι ίδιοι "κύκλοι" είχαν δικαιωθεί την περασμένη Τετάρτη (26/1), με τον ορισμό του Πέτρου Κωνσταντινέα στο Άρης - ΠΑΟΚ, τον οποίο είχαν προβλέψει δύο ημέρες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου