Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Δώρο στους ΠΑΟΚτσήδες... το "Λουζνίκι"


Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το που θα γίνει ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο σενάριο ήθελε να γίνεται στο γήπεδο που έδωσε τους αγώνες πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν η ρωσική ομάδα, την "Κίμκι Arena". Το δεύτερο και πιο... φρέσκο, λέει πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "Λουζνίκι" της Μόσχας, με εναλλακτική λύση το γήπεδο της Κούμπαν στο Κράσνονταρ.
Το συγκεκριμένο ζήτημα εκτός από τους ανθρώπους της ομάδας του ρωσικού στρατού θα πρέπει να απασχολεί και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Ρωσία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ του "Δικέφαλου" και της ΤΣΣΚΑ. Και αυτό γιατί η έδρα του ματς θα επηρεάσει άμεσα τον αριθμό των εισιτηρίων που θα έχει δικαίωμα να πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η μέρα με τη νύχτα
Αν το παιχνίδι γίνει στην φυσική έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το "Λουζνίκι" είναι ένα στάδιο χωρητικότητας 78.475 θεατών. Με βάση την οδηγία της UEFA, ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δικαιούται το 5% των εισιτηρίων, ο ΠΑΟΚ, αν τελικά το παιχνίδι γίνει στη Μόσχα θα πάρει 4.000 με 4.500 εισιτήρια. Εκτός αυτού, και μόνο το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας είναι θετικό, αφού είναι πιο εύκολα προσβάσιμο.
Αντίθετα, αν, λόγω των καιρικών συνθηκών ή οποιουδήποτε άλλου λόγου, ο αγώνας γίνει στην έδρα της Κούμπαν ο ΠΑΟΚ θα πάρει 1.000 με 1.500 εισιτήρια. Δηλαδή, μιλάμε για μία μεγάλη διαφορά που δε θα αρέσει καθόλου στους φίλους του "Δικέφαλου", οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα εξαντλήσουν όσα εισιτήρια και αν τελικά παραλάβει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου