Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τα νέα της προπόνησης (28.04.11)


Ασκήσεις φυσικής κατάστασης περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Σουρωτή. Savini και Σταφυλλίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Zlatan Muslimivic προληπτικά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.
Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στη Σουρωτή.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές των μίνι διαρκείας...

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές των μίνι διαρκείας... 

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τα νέα της προπόνησης (27.04.11)


Ασκήσεις τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Σουρωτή. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Savini, Σταφυλλίδης, ενώ πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης ο Lucio Filomeno.
Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11 στη Σουρωτή.

Τα μίνι-διαρκείας για τα Playoffs 2011


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας για την πώληση των μίνι-διαρκείας για τα Play off.
Οι κάτοχοι διαρκείας τη σεζόν 2010-2011 θα μπορούν από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 04 Μαΐου να ανανεώσουν τη θέση τους προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας τους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Από τις 05 Μαΐου οι θέσεις κατόχων διαρκείας που δεν ανανεώθηκαν, θα απελευθερωθούν προς πώληση σε οποιονδήποτε φίλαθλο.
Παράλληλα με τις ανανεώσεις τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 27Απριλίου και για την πώληση των θέσεων που δεν αντιστοιχούν σε κατόχους διαρκείας.
Ώρες Λειτουργίας Εκδοτηρίων:
Δευτέρα - Σάββατο: 09:00 - 17:00
Εκτός από τα εκδοτήρια, η ανανέωση των κατόχων διαρκείας αλλά και η πώληση θα είναι εφικτή και μέσω ίντερνετ.
Η αγορά ή ανανέωση εισιτηρίου για τα Play off από τα εκδοτήρια του γηπέδου δεν θα είναι εφικτή μέσω πιστωτικής κάρτας. Όπως είχε ήδη επισημανθεί κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, οι κάτοχοι θέσεων VIP δεν θα χρειαστεί να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους εφόσον σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των Play off.
Επισημαίνεται ότι για τους αγώνες των Play off δεν θα κυκλοφορήσουν προσκλήσεις.
Οι τιμές θα είναι οι εξής:

Θύρα
Μίνι Διαρκείας
(τρείς αγώνες)
Μεμονωμένο
(ένας αγώνας)
VIP 3ου:
120 €
60 €
VIP 4ου:
100 €
50 €
Θύρες 1,2,3:
50 €
30 €
Θύρες 4, 4α:
20 €
15 €
Θύρες 5,6:
35 €
20 €
Θύρες 7, 7α, 8:
25 €
15 €


Οδηγίες για όσους ανανεώσουν μέσω Ίντερνετ:
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:
Επιλέγετε «ανανέωση θέσης διαρκείας».
Έπειτα θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα στοιχεία σας, δηλαδή θύρα - σειρά - θέση, τα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου και τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματός σας, όπως αναγράφονται πάνω στην κάρτα διαρκείας, και θα πατήσετε την επιλογή «συνέχεια».
Στην επόμενη οθόνη, θα εμφανιστούν 4 διαθέσιμα προϊόντα:
  • Αγώνας 1
  • Αγώνας 2
  • Αγώνας 3
  • Πακέτο τριών αγώνων
Θα επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, καθώς και αν επιθυμείτε εκτύπωση από το σπίτι (print at home) ή παραλαβή από τα εκδοτήρια του σταδίου.
Έπειτα θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό χρήστη (Username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) για να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα της πληρωμής του εισιτηρίου σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε εγγραφεί στο παρελθόν στην υπηρεσία εισιτηρίου internet, θα υπάρχει επιλογή για νέα εγγραφή, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.
Στο τελευταίο βήμα, θα εισάγετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας, από την οποία θα πληρωθεί το εισιτήριο.
Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, θα σας αποσταλεί ένα email (στην διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που θα περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς (για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας από τα εκδοτήρια) ή στην περίπτωση του print at home, θα περιέχει επίσης τα εισιτήριά σας συνημμένα για να τα εκτυπώσετε.
• Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:
Αφού επιλέξετε να αγοράσετε εισιτήριο μέσω Internet, θα δείτε στην πρώτη οθόνη, τα τέσσερα διαθέσιμα προϊόντα:
  • Αγώνας 1
  • Αγώνας 2
  • Αγώνας 3
  • Πακέτο τριών αγώνων
Θα επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, καθώς και αν επιθυμείτε εκτύπωση από το σπίτι (print at home) ή παραλαβή από τα εκδοτήρια του σταδίου.
Έπειτα θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό χρήστη (Username) και τον κωδικό πρόσβασης(password) για να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα της πληρωμής του εισιτηρίου σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε εγγραφεί στο παρελθόν στην υπηρεσία εισιτηρίου internet, θα υπάρχει επιλογή για νέα εγγραφή, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.
Στο τελευταίο βήμα, θα εισάγετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας, από την οποία θα πληρωθεί το εισιτήριο.
Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, θα σας αποσταλεί ένα email (στην διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που θα περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς (για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας από τα εκδοτήρια) ή στην περίπτωση του print at home, θα περιέχει επίσης τα εισιτήριά σας συνημμένα για να τα εκτυπώσετε.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΟΚ έγινε 85 χρονών


Ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ είναι η ιστορική συνέχεια του Κωνσταντινουπολίτικου αθλητικού και πολιτιστικού Σωματείου «Ερμής», που δημιουργήθηκε από Ρωμιούς της Πόλης το έτος 1875, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης - το Πέρα.
Το πρώτο καταστατικό του συλλόγου εγκρίθηκε 85 χρόνια πριν, στις 20 Απριλίου 1926, με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μίνι διαρκείας όπως λέμε την είδα απόψε λαϊκά...


Έγιναν γνωστές οι τιμές των μίνι διαρκείας των αγώνων των πλέι οφ της φετινής περιόδου, με σημαντικές μειώσεις σε σχέση με πέρσι. Το ίδιο και οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τους αγώνες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά:
ΘύραΠακέτο


(τρεις αγώνες)
Μεμονωμένο


(ένας αγώνας)
Θύρα 1:50 €30 €
Θύρες 2, 3:50 €30 €
Θύρες 5, 6:35 €20 €
Θύρες 4, 4α:20 €15 €
Θύρες 7, 7α, 8:25 €15 €
VIP 3ου:120 €60 €
VIP 4ου:100 €50 €

*Εκτός από τα εκδοτήρια, η πώληση εισιτηρίων θα είναι εφικτή και μέσω ίντερνετ.
*Όπως είχε ήδη επισημανθεί κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, οι κάτοχοι θέσεων VIP δεν θα χρειαστεί να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους εφόσον σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των Play offs.
Αναμένονται  οι ημερομηνίες διάθεσης
Επισημαίνεται ότι για τους αγώνες των Play offs δεν θα κυκλοφορήσουν προσκλήσεις. Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων αλλά και οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Καρέ καρέ τα γκολ του ΠΑΟΚ στην Κρήτη


Πέντε χορταστικά -από άποψη θεάματος- γκολ πέτυχαν οι... νέοι του ΠΑΟΚ στο φιλικό της Μεγάλης Τρίτης (19/4) στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ. Το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο κι αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε στο σχετικό βίντεο, από την ιστοσελίδα gentikoule.gr, που καταπιάνεται με θέματα του ΟΦΗ.
Και τα τρία γκολ του Αθανασιάδη φανερώνουν την μεγάλη επιθετική του κλάση, όμως, και τα άλλα δύο που πέτυχαν οι Γεωργίου και Τσουκαλάς είναι εξίσου εξαιρετικά (η αναφορά γίνεται τόσο στις ατομικές προσπάθειες των παικτών που σκόραραν, όσο και στις ενέργειες που έκανε η ομάδα συνολικά). 
Δείτε το video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα
 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΞΑΝΘΗ: Σοκαρισμένοι από τον χαμό του Αντεφέμι!

Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν στην Ξάνθη...
τον χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Μ. Δευτέρας.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του και σε όλη την οικογένεια της ακριτικής ομάδας, καθώς το έμαθαν την ώρα της πρωινής προπόνησης.
«Είναι στιγμές που η ζωή αποδεικνύεται πιο σημαντική από κάθε τι άλλο. Είναι στιγμές που η είδηση ενός θανάτου μας συγκλονίζει γιατί ο Αντεφέμι ήταν ένα ζωντανό παιδί, πολύ χαρούμενο και χαμογελαστό, που έχασε την ζωή του με τον πιο άδικο τρόπο. Αυτό που μόνο μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του μέσα από την καρδιά μου. Το θλιβερό γεγονός το πληροφορηθήκαμε την ώρα της πρωινής προπόνησης από την οποία ο Άντε, όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, έλειπε αφού ήταν αδειούχος για να μεταβεί στην πατρίδα του εν όψει του γάμου του», δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Την Μ. Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο των Πηγαδίων θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του. Το παρών θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η διοίκηση της Ξάνθης, όπως και οπαδοί της ομάδας.

Τα νέα της προπόνησης (18.04.11)

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ για τους βασικούς του χθεσινού αγώνα προπόνηση αποκατάστασης και αποθεραπείας.
Ο Κώστας Χαλκιάς (φαρυγγίτιδα), ο Dario Kresic (ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο), ο Zlatan Muslimovic (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και ο Pablo Garcia (κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στο Ηράκλειο της Κρήτης με αντίπαλο τον ΟΦΗ, εκτός του Vladan Ivic ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια προκειμένου να διεκπεραιώσει στρατολογικές υποχρεώσεις και για το λόγο αυτό θα μεταβεί στο Βελιγράδι.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (10.05) από τη Θεσσαλονίκη. Μετά την επιστροφή τους από το Ηράκλειο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν άδεια μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, οπότε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η βαθμολογία των play off


Η αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 2010-'11 "έπεσε" την Κυριακή (17/4).
Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία οι τέσσερις  ομάδες που συμμετέχουν στα play off θα βρεθούν στην αφετηρία του μίνι πρωταθλήματος με τους εξής πόντους στο ενεργητικό τους:
Παναθηναϊκός: 3β.
ΑΕΚ 1β.
ΠΑΟΚ 0 β.
Ολυμπιακός Β. 0 β.
Οι βαθμοί προκύπτουν με διαίρεση δια του 5 των βαθμών που χωρίζουν τις ομάδες από την 5η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σε περίπτωση μη ακέραιου αριθμού γίνεται στρογγυλοποίηση (π.χ. 3,4=3 / 3,6=4).
Αν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο τότε και οι τέσσερις ομάδες των play off θα κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε περίπτωση που ο Ατρόμητος κατακτήσει το Κύπελλο τότε θα μείνει εκτός Ευρώπης ο τελευταίος της βαθμολογίας των play off.

Η αποστολή για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Κέρκυρα


Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στην Τούμπα. Ο Zlatan Muslimovic προληπτικά ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα εξαιτίας ελαφρών ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, χωρίς η κατάστασή του να προκαλεί ανησυχία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιάς, Kresic, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Arias, Cirillo, El Zhar, Etto, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της ομάδας της Ρόδου με 66-56, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους σουτέρ του, Στίγκερς και Δέδα και παίζοντας πολύ δυνατή άμυνα στο β΄ μέρος .Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 9 (1), Κρίστμας, Αράπης, Αποστολίδης 2, Δέδας 11 (3), Ντόζιερ 12, Στίγκερς 20 (5), Μπούλιαν, Καλλές, Γκετσέφσκι 12 (1)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Καλάθης 15 (2), Καυκής 2, Τζόρνταν 2, Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος 10, Χαρίσης 7, Τσάμης 2, Παππάς 5, Γκόλεματς 8 (1), Γεωργαλής 2, Ιβάνοβιτς 3 (1)
* Θερμό εναγκαλισμό με την είσοδο του ΠΑΟΚ στο παρκέ είχε ο Τοντόρ Γκετσέφσκι με τον Παναγιώτη Καυκή
* Λίγος κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου. Ξεχωρίζει η παρουσία μικρών παικτών από τον Ικαρο Σερρών
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ
1ο Δεκάλεπτο
Πεντάδα ΠΑΟΚ: Αποστολίδης, Στίγκερς, Γκετσέφσκι, Ντόζιερ, Μάρσαλ
Πεντάδα Κολοσσός Ρόδου: Τσάμης, Καλάθης, Χαρίσης, Γκόλεματς, Τζόρνταν
0-3 τρίποντο Καλάθης
3-3 τρίποντο Στίγκερς
5-3 Αποστολίδης
8-3 τρίποντο Γκετσέφσκι
10-3 Στίγκερς στον αιφνιδιασμό
* Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ο ΠΑΟΚ "τρέχει" σερί 10-0
12-3 Ντόζιερ
12-6 τρίποντο Καλάθης
12-8 2/2 βολές Ασημακόπουλος
*Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι ο Καλλές
14-8 Ντόζιερ
14-10 Καλάθης
* Ο Γκετσέφσκι δίνει τη θέση του στον Καλλέ
14-12 Ασημακόπουλος
16-12 Ντόζιερ
16-14 Γκόλεματς
18-14 Μάρσαλ
Ο Κρίστμας αντικαθιστά τον Αποστολίδη. Ο Αμερικανός εισπράττει "ζεστό" χειροκρότημα" από τον κόσμο
18-16 Γκόλεματς
τέλος περιόδου
 
2ο Δεκάλεπτο
Πεντάδα ΠΑΟΚ: Στίγκερς, Ντόζιερ, Κρίστμας, Μπούλιαν, Μάρσαλ
*Διακόπτεται το ματς στο 9'.42' για αποδοκιμασίες που ακούγονται από την κερκίδα εις βάρος των διαιτητών
19-16 1/2 βολές Στίγκερς
* Γίνονται συστάσεις για κόσμια συμπεριφορά από τον εκφωνητή του αγώνα
19-18 Καλάθης
* Επιστρέφει στο ματς ο Γκετσέφσκι αντί του Μπούλιαν
19-20 Καυκής
21-20 όμορφη προσπάθεια από τον Γκετσέφσκι που κερδίζει και το φάουλ
22-20 1/1 βολές Γκετσέφσκι
23-20 1/2 βολές Ντόζιερ
23-22 Καλάθης
25-22 2/2 βολές Δέδας
τάιμ άουτ
25-24 2/2 βολές Γεωργαλής
25-26 Καλάθης
τάιμ άουτ
25-27 1/2 βολές Γκόλεματς
27-27 2/2 βολές Ντόζιερ
27-29 Τζόρνταν
27-32 τρίποντο Γκόλεματς
30-32 τρίποντο Στίγκερς
τέλος περιόδου
 
3o Δεκάλεπτο
Πεντάδα ΠΑΟΚ: Στίγκερς, Δέδας, Γκετσέφσκι, Ντόζιερ, Μάρσαλ
Πεντάδα Κολοσσός Ρόδου: Γκόλεματς, Καλάθης, Τσάμης, Τζόρνταν, Χαρίσης
33-32 τρίποντο Μάρσαλ
36-32 τρίποντο Στίγκερς
39-32 τρίποντο Στίγκερς
39-34 Τσάμης
42-34 τρίποντο Δέδας
42-36 Χαρίσης
45-36 τρίποντο Στίγκερς
*Απομένουν τρία λεπτά για να ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκοράρει μόνο με τρίποντα
45-38 Χαρίσης
*Ο Κρίστμας στη θέση του Μάρσαλ
48-38 τρίποντο Δέδας
* Για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ στο +10
τέλος περιόδου
 
4ο Δεκάλεπτο
Πεντάδα ΠΑΟΚ: Στίγκερς, Μπούλιαν, Καλλές, Δέδας, Κρίστμας
Πεντάδα Κολοσσός: Καυκής, Γκόλεματς, Καλάθης, Χαρίσης, Γεωργαλής
48-39 1/2 βολές Καλάθης
48-41 Ασημακόπουλος
* Τρία λεπτά στην τέταρτη περίοδο, ο ΠΑΟΚ παραμένει άποντος
48-44 γκολ φάουλ Χαρίσης
51-44 τρίποντο Δέδας
Ο "Δικέφαλος" σκοράρει για πρώτη φορά στο δεκάλεπτο, πέντε λεπτά πριν το φινάλε, και πάλι με τρίποντο
51-45 1/2 βολές Παππάς
53-45 Γκετσέφσκι
53-47 Ασημακόπουλος
54-47 1/2 βολές Ντόζιερ
56-47 2/2 βολές Ντόζιερ
56-49 2/2 βολές Παππάς
56-51 Καλάθης
58-51 Γκετσέφσκι
τάιμ άουτ
60-51 2/2 βολές Μάρσαλ
τάιμ άουτ
62-51 2/2 βολές Μάρσαλ
62-54 τρίποντο Ιβάνοβιτς
64-54 2/2 βολές Στίγκερς
64-56 Ασημακόπουλος
66-56 Γκετσέφσκι
τέλος αγώνα